Nog drie verdachten aangehouden na overval Café Westhoek

zaterdag 19 december 2015

Zoetermeer - De politie heeft afgelopen week nog drie verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij een gewapende overval op een café op 12 oktober jl. Het gaat om inwoners van Zoetermeer van 17, 19 en 25 jaar. De 25-jarige man is zaterdagmorgen 19 december aangehouden.

Vorige week hield de politie al twee andere plaatsgenoten aan. Vier verdachten zijn inmiddels voorgeleid voor de rechter-commissaris die de in bewaringstelling heeft bevolen. De op zaterdag 19 december aangehouden man, wordt komende week eveneens voorgeleid.

Die maandag 12 oktober kwam om 21.10 uur een man met een wapen het café aan de Bleiswijkseweg binnen en bedreigde daar een 51-jarige vrouw waarna hij er met haar persoonlijke eigendommen vandoor ging.

De politie heeft de afgelopen weken meerdere getuigen gehoord en aandacht voor de zaak gevraagd in de opsporingsprogramma’s Team West (van de regionale omroep) en Opsporing Verzocht. Het onderzoek leidde, mede na tips, uiteindelijk naar deze verdachten.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delfgauw | 112 alarmeringen Delfgauw | Goedkoop Tanken in Delfgauw | Supermarkten in Delfgauw | Weerbericht Delfgauw