96-jarige vrouw in woning Chopinlaan beroofd, politie zoekt getuigen

zaterdag 14 oktober 2017

Delft - Een 96-jarige vrouw is tussen vrijdagavond 13 oktober en zaterdagochtend 14 oktober in haar woning aan de Chopinlaan door een nog onbekende man beroofd. De man wist de woning van het slachtoffer binnen te dringen en ging er vervolgens met persoonlijke goederen van haar vandoor. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer ging vrijdagavond 13 oktober rond 21.00 uur naar bed. Toen de vrouw vervolgens ergens in de avond of nacht wakker werd, merkte ze dat er iemand in haar slaapkamer stond. Het slachtoffer riep nog om hulp, maar kon niet voorkomen dat de dader er met enkele persoonlijke goederen van de vrouw vandoor ging. Omdat het slachtoffer slechtziend is en het donker was in de woning is er maar een summier signalement van de dader beschikbaar. Het gaat om een man die tijdens de beroving vermoedelijk een capuchon droeg. Hoewel het slachtoffer maar een dader heeft gezien sluit de politie niet uit dat er mogelijk meerdere personen in of in de nabijheid van de woning zijn geweest.

 

Uit onderzoek in de woning bleek dat deze door de dader(s) was doorzocht en dat er persoonlijke goederen van het slachtoffer verdwenen waren. De beroving in de woning aan de Chopinlaan vond vermoedelijk ergens tussen vrijdagavond 13 oktober 21.00 uur en zaterdagochtend 14 oktober 05.30 uur plaats.

De politie komt graag in contact met mensen die iets verdachts hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Chopinlaan in Delft wat mogelijk met deze beroving te maken heeft. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Delft via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delfgauw | 112 alarmeringen Delfgauw | Goedkoop Tanken in Delfgauw | Supermarkten in Delfgauw | Weerbericht Delfgauw