Vier aanhoudingen na vechtpartij

vrijdag 29 september 2017

Zoetermeer - De politie ontving donderdag 28 september rond 15.30 uur een melding van een vechtpartij op het Croesinckplein. Agenten hielden alle vier betrokkenen bij de vechtpartij aan. De recherche zoekt getuigen.

Agenten gingen ter plaatse en hoorden van getuigen dat de vier ruzie kregen op straat en over en weer naar elkaar beledigingen en bedreigingen hadden gedaan. Aanleiding hiervoor was een woordenwisseling. Uiteindelijk bleek de woordenwisseling te gaan tussen een 37-jarige man en een 58-jarige man, allebei uit Zoetermeer. De 37-jarige man vernielde ook een auto en verwondde zichzelf met een steekvoorwerp. Ambulancepersoneel bracht hem voor behandeling naar het ziekenhuis. Verder waren bij de vechtpartij nog een 63-jarige vrouw en een 62-jarige man ook uit Zoetermeer betrokken. Agenten namen deze man en vrouw mee naar het politiebureau voor verhoor. Na verhoor werden zij heengezonden met een proces-verbaal. De officier van justitie zal bepalen wat er verder gaat gebeuren. De andere twee zitten niet vast maar moeten zich nog op een later moment bij het politiebureau melden voor verhoor. Ook daarna wordt een proces-verbaal opgemaakt.

De recherche van Zoetermeer komt graag in contact met mensen die de vechtpartij en/of vernieling gezien hebben. Bent u getuige geweest? Neem dan contact op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delfgauw | 112 alarmeringen Delfgauw | Goedkoop Tanken in Delfgauw | Supermarkten in Delfgauw | Weerbericht Delfgauw