Jongen (9) mishandeld, politie zoekt getuigen

donderdag 28 september 2017

Voorburg - Donderdagochtend 28 september omstreeks 8:30 uur sloeg een onbekende man een 9-jarige jongen aan Monseigneur van Steelaan te Voorburg. De politie doet onderzoek.

De jongen meldde het incident direct bij zijn basisschool en die alarmeerde de politie. Aan agenten vertelde de 9-jarige dat hij naar school liep en dat hij bij de verkeerslichten aan de Monseigneur van Steelaan door een onbekende man klem werd gereden. De man was op de fiets, pakte hem vast en sloeg hem. Het slachtoffer doet aangifte van de mishandeling. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. De onbekende man is een blanke man van 20 à 25 jaar oud, met mager postuur en blond of bruin haar. Hij droeg een bruine jas met spijkerbroek. Verder droeg hij een bril met blauw montuur. Na het incident vluchtte de man weg op een damesfiets mogelijk fietstassen.Iets gezien? Iets gehoord?

De politie Leidschendam-Voorburg onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien van deze mishandeling, bijvoorbeeld de verdachte op de damesfiets of zijn vluchtroute of heeft u iets anders te melden over dit voorval, neem dan contact op met de bureau Leidschendam- Voorburg via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delfgauw | 112 alarmeringen Delfgauw | Goedkoop Tanken in Delfgauw | Supermarkten in Delfgauw | Weerbericht Delfgauw