Jongen aangehouden voor dreiging via internet

dinsdag 27 september 2016

Zoetermeer - Politieagenten hielden dinsdag 27 september om 17.50 uur een 14-jarige jongen aan voor dreiging via internet. Uit vervolg onderzoek bleek dat deze jongen niet verantwoordelijk was voor de plaatsing van het bericht. In de loop van de avond hielden agenten een andere 14-jarige jongen aan die verklaarde het bericht te hebben geplaatst.

Politieagenten kregen een melding dat via internet een bericht werd verspreid dat op een school in Zoetermeer morgen een schietincident zou plaatsvinden. Agenten die een onderzoek instelden hielden een 14-jarige Zoetermeerder aan. De naam van deze Zoetermeerder werd in de berichtgeving op internet genoemd. Tijdens een verhoor verklaarde de jongen dat hij niet verantwoordelijk was voor het plaatsen van het bericht. Uit onderzoek van de recherche kwam informatie naar voren die leidde tot de naam van een jongen die mogelijk wel verantwoordelijk was voor de plaatsing van het bericht. Agenten hielden deze 14-jarige jongen om 20.00 uur aan. Hij verklaarde verantwoordelijk te zijn voor de plaatsing van het bericht. De eerder aangehouden verdachte werd in vrijheid gesteld. De recherche onderzoekt de zaak. De verdachte zit nog vast.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delfgauw | 112 alarmeringen Delfgauw | Goedkoop Tanken in Delfgauw | Supermarkten in Delfgauw | Weerbericht Delfgauw