Bleiswijker aangehouden na onrustige feestavond

maandag 21 december 2015

Bleiswijk - Zaterdagavond was het onrustig bij een feest van de plaatselijke voetbalvereniging aan de Gotzenhainsingel. Er waren verschillende opstootjes. De politie moest optreden om de groep uit elkaar te drijven. Daarbij werd een 19-jarige jongen uit Bleiswijk aangehouden voor het verstoren van de openbare orde en het niet voldoen aan bevel of vordering.

Rond middernacht werd de politie gebeld voor meerdere vechtpartijen en opstootjes bij de uitstroom van een feestje aan de Gotzenhainsingel. Daarbij werd ook gemeld dat één bezoeker een mes bij zich zou dragen.

Agenten waren verbaasd over de hoeveelheid dronken tieners op het terrein. De politie hield in eerste instantie toezicht en maakten met meerdere jongeren een praatje. Hieruit kwam helaas niet naar voren wie het eerder genoemde mes zou hebben. Wel bleef het onrustig. Er vonden onderling opstootjes plaats. Om de uitstroom te versnellen, werden de jongeren gevraagd te vertrekken. Hier werd geen gehoor aan gegeven. Bovendien keerde het publiek zich tegen de politie waarbij zij het mikpunt werden van grove scheldpartijen.

Nadat er diverse malen was gewaarschuwd en gevorderd om het terrein te verlaten, greep de politie in. Daarbij werd ook de lange wapenstok in de hand genomen. Een persoon bleef, ondanks het gebruik van de wapenstok, terugkomen in de richting van de agenten. Deze 19-jarige Bleiswijker werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delfgauw | 112 alarmeringen Delfgauw | Goedkoop Tanken in Delfgauw | Supermarkten in Delfgauw | Weerbericht Delfgauw