Dief steelt van tieners uit kleedkamer

woensdag 30 augustus 2017

Pijnacker - Op dinsdagmiddag 29 augustus tussen 14.00 en 15:00 uur stal een dief goederen uit tassen van tieners in sporthal de Viergang aan de Noordweg. Een getuige gaf een goede omschrijving van een mogelijke verdachte. De politie zoekt deze verdachte en doet onderzoek.

De dief sloeg omstreeks 14:45 uur toe in de kleedkamers, terwijl de brugklassers gymles kregen. De dief nam telefoons, portemonnees en geld van de tieners weg. Inmiddels deden vijf leerlingen aangifte van diefstal. Een getuige zag omstreeks 14:50 uur een onbekende man met versnelde pas uit de het sportcomplex weglopen. De getuige liep achter de onbekende man aan en zag hem vanuit de Viergang richting de Noordweg lopen, de rotonde van de Nobellaan overstak en richting de supermarkt liep. Daarna verloor de getuige de man uit het oog. De politie wil graag de identiteit van deze man weten en onderzoeken of hij iets met de diefstal te maken heeft. Het signalement van de man is: blank, ongeveer 30 jaar, droeg een driekwart spijkerbroek, een wit T-shirt, een blauw petje en rood/oranje sneakers. Agenten nemen de camerabeelden in de omgeving mee in het onderzoek naar de dief. Iets gezien?

Politie Pijnacker-Nootdorp zoekt getuigen. Hebt u iets verdachts gezien of zag u een verdachte persoon op dinsdagmiddag 29 augustus tussen 14:00 en 15.00 uur in de omgeving van het sportcomplex de Viergang? Neem dan contact op met politie Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delfgauw | 112 alarmeringen Delfgauw | Goedkoop Tanken in Delfgauw | Supermarkten in Delfgauw | Weerbericht Delfgauw